| Tejszínes-gombás penne receptTésztafélék Hozzávalók: 25 dkg bajor füstölt sonka, 30 dkg szeletelt gomba, vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 3 dl tejszín, só, bors, oregano, 500 g penne tészta. Elkészítés: A PENNE tésztát sós vízben kifőzzük. A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, rátesszük a szeletelt füstölt sonkát és a gombát. Hozzáadjuk az 5 gerezd összezúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük sok oreganoval. Kevés vizet öntünk rá és kis lángon kb 30 percig főzzük. Összekeverjük a kifőtt tésztával és a tejszínnel. Tűzálló tálba tesszük, tetejét megszórjuk reszelt sajttal és pár percre a sütőbe tesszük." A receptet beküldte: Krysty Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |