| Sopa de espinafres (spenót leves) receptLevesek Hozzávalók: 1 kg sárgarépa 1/2 kg krumpli 1 nagy vöröshagyma 4 gerezd foghagyma 1 dl oliva olaj 1/4 kg tisztitott spenót só Elkészítés: Pucold meg a zöldségeket,vágd darabokra,és tedd fel sós vizbe föni,annyi vízben ami ellepi. Amikor minden megpuhult turmikszold össze,ne vedd le a tüzröl,tedd hozzá a megtisztított spenótot,fözd meg a leves alapban. Amikor leveszed a tüzröl öntsd rá az 1 deci oliva olajat,keverd jól el,és tálalható. Tanácsok: Ha nem használsz oliva olajat,ne tegyél bele napraforgó olajat,az nem egészséges,és az oliva nélkül is finom,bár nálunk portugáliában elengedhetetlen az oliva íze. JÒ ÉTVÁGYAT!!! Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: katkamama33 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |