| Spenótos risotto receptEgytálételek Hozzávalók: 300 g spenót (fagyasztott is jó) 2 összezúzott fokhagymagerezd 100 g rizs (risottorizs) 1 EK olivaolaj 1 TK fenyőmag (ha van) 50 ml száraz fehérbor 150 ml húslé vagy 1/2 TK vegeta só, bors 1 EK reszelt parmezán 1 EK tejföl Elkészítés: A jól összenyomott spenótot, a fokhagymával az 1 EK olajon illetve a rizzsel üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a fenyőmagot, majd felengedjük a fehérborral, pici vízzel, hozzáadva a vegetát. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd amikor már kész belekeverjük a reszelt parezánt, és a tejföllel elkeverjük. Jó étvágyat. Tanácsok: ww-seknek: egy adag 8 pont. Elkészítési idő: 25 perc A receptet beküldte: gubaa Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |