Tutireceptek.hu fejléc

Sonkával töltött padlizsán recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
4 db padlizsán
10 dkg vaj
kis fej vöröshagyma
2 db paradicsom
25 dkg főtt sonka
10 dkg gomba
10 dkg párolt rízs
2db tojás
2 ek. zsemlemorzsa
só, bors

Elkészítés:
A padlizsánokat hosszába ketté vágjuk, és kivajazott sütőedényben kicsit átsütjük. A husos részét kiszedjük, és apró kockákra vágjuk. Vajban megpirítjuk az apróra vágott hagymát, hozzáadjuk a héjától megfosztott,felkockázott paradicsomot , a padlizsán belsejét és az összevagdalt sonkát.Sóval, borssal ízesítjük, majd átpároljuk. VAjban külön megpirítjuk a gombát és a rízzsel meg a tojásokkal a sonkás keverékhez tesszük. Ez a töltelék kerül a padlizsánokba. Kivajazott tepsibe tesszük őket, megszórjuk zsemlemorzsával és meglocsoljuk vajjal. Szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Halkrémmel töltött alma » Padlizsános ragu » Padlizsános sültrizs » Spenótkrémes töltött tojás
» Padlizsánkrém piritóssal » Padlizsánfasírt zabpelyhes » Mustáros töltött pecsenye » Szabolcsi töltött káposzta
» Töltött karaj liza módra » Padlizsános lepény » Töltött kelkáposzta 2 » Töltött ostya 2.
» Töltött hagymacsónakok » Töltött csillagtök » Muszaka (rakott padlizsán) » Áfonyával töltött alma


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.