| Serpenyős egytál receptEgytálételek Hozzávalók: 1 dl olaj 3 nagy fej hagyma 3 gerezd fokhagyma 1 kígyóuborka 1-1 sárga és piros paprika 1 konzerv kukorica 5 pár virsli 1 nagy pohár tejföl 1 csipet oregánó 2 kávéskanál mustár bors csípőspaprika Elkészítés: A hozzávalókat vágd össze. A hagymát az olajban párold üvegesre, majd tedd hozzá a fokhagyma-darabkákat és a virslikarikákat. 10 perc után add hozzá a paprikákat és a kígyóuborkát. Amikor megpárolódtak, tedd bele a kukoricát. Ízlés szerint sózd meg. A tejfölt keverd össze a mustárral, oregánóval, paprikakrémmel, borssal és sóval, majd a masszát öntsd a rotyogó zöldségekre. Néhány perc alatt forrald össze. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |