Tutireceptek.hu fejléc

Serpenyős egytál recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 dl olaj
3 nagy fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
1 kígyóuborka
1-1 sárga és piros paprika
1 konzerv kukorica
5 pár virsli
1 nagy pohár tejföl
1 csipet oregánó
2 kávéskanál mustár
bors
csípőspaprika

Elkészítés:
A hozzávalókat vágd össze. A hagymát az olajban párold üvegesre, majd tedd hozzá a fokhagyma-darabkákat és a virslikarikákat. 10 perc után add hozzá a paprikákat és a kígyóuborkát. Amikor megpárolódtak, tedd bele a kukoricát. Ízlés szerint sózd meg. A tejfölt keverd össze a mustárral, oregánóval, paprikakrémmel, borssal és sóval, majd a masszát öntsd a rotyogó zöldségekre. Néhány perc alatt forrald össze.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Serpenyős spárga » Serpenyős káposzta 2. » Tojásos egytálétel » Copfos egytál
» Újburgonyás egytál » Serpenyős hideg csülök » Karfiolos egytálétel » Mexikói babos egytál
» Serpenyős kelbimbó » Csírás-tojásos egytálétel » Csirkeszárnyas egytál » Gyors zöldséges egytálétel
» Brokkolis-nudlis egytál » Pikáns egytálétel » Egytál » Csirkés egytál


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.