| Csirkés egytál receptEgytálételek Hozzávalók: 4 egész csirkecomb 40 dkg csiperke 5 dkg vaj olívaolaj 3 evőkanál liszt só, bors 2 babérlevél 3 teáskanál szárított lestyán petrezselyem 2 dl tejszín mustár Elkészítés: A gombát a vajon megpirítjuk. A kettévágott combokat sós, borsos lisztben megforgatjuk, olívaolajon körbesütjük. A hús áttesszük egy jánaiba, hozzáadjuk a gombát. Kevés vizet öntünk alá, beletesszük a babérlevelet, meghintjük lestyánnal és előmelegített sütőben 180 fokon 2 órát sütjük. A húst kivesszük, a szafthoz tejszínt öntünk, mustárt adunk, s a gázon besűrítjük. Visszatesszük a csirkét és átmelegítjük. Krumplipürével tálaljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |