| Serpenyős spárga receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 kg fehér spárga, 60 dkg újburgonya, olívaolaj, só, 2 vöröshagyma, 15 dkg koktélparadicsom, őrölt bors, 1 csomó metélőhagyma, 8 dkg főtt sonka, 4 evőkanál csíraolaj (bió boltban kapható) Elkészítés: Az alaposan megmosott burgonyát tett sütőlapra, csöpögtesd rá az olívaolajat, sózd meg, és süsd meg a sütőben. A spárgát tisztítsd meg és szeld 3 cm-es darabokra. Vágd a hagymát apró kockára, a metélőhagymát finomra, a sonkát csíkokra. Hevítsd fel a csíraolajat és süsd rajta a spárgát állandóan forgatva két percig. Add hozzá a hagymát, a paradicsomot, a főtt sonkát és rottyants egyet rajta. A metélőhagymával megszórva az újburgonyával kínáld. A receptet beküldte: MRG Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |