| Sárgarépás-vöröshagymás gombaleves receptLevesek Hozzávalók: 100g csiperkegomba 100g vöröshagyma 100g sárgarépa tárkony 3 gerezd fokhagyma 2 db tyúkhúsleveskocka Elkészítés: felaprítjuk a fokhagymát,vöröshagymát, és a sárgarépát =utóbbit szeletekre majd cikkekre. nyers gomba esetén a gombát is. az összesen 300grammnyi zöldséget egy kisebb fazékba tesszük, felengedjük vízzel, amíg az kényelmesen ellepi a zöldségeket felforrás után beledobjuk a 2 leveskockát, és egy csipet tárkonyt. végül a zöldségek puhulásáig főzzük. Tanácsok: a tárkony tényleg csak egy csipet legyen ekkora adag elkészítéséhez. vigyázni kell vele mert ha sok, nagyon elronthatja az étel ízét! a sárgarépát érdemes cikkekre vágni, hamarabb megfő:) ízesítésnek ha valaki szereti, mehet bele kevés tejföl, de anélkül is finom:) Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: Stephenie Queen Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |