| Salátaleves púposrántottával receptLevesek Hozzávalók: 2 db nagy zold fejessalata 3 gerezd fokhagyma 5 dl tejszin vagy 1 l tej ( +keves liszt) zoldkapor etelizesito ecet A betethez: 5 db tojas olaj so bors Elkészítés: Lobogo vizbe beledobjuk a felapritott salatat, fuszerezzuk majd besuritjuk tejszinnel ( ill. a tej felebol habarast, a masik reszet egyszeruen beleontjuk).Hagyjuk kihulni es mindenki a sajat szajize szerint savanyitja az ecettel. A betethez a tojasokat felverjuk, fuszerezzuk es lepenyszeruen mindket oldalat megsutjuk fedo alatt. Ha elkeszult nagyon apro kockakra vagva beledobjuk a levesbe (remekul be fog dagadni). Tanácsok: Legjobb este elkesziteni, hogy a masnapra osszerjenek az izek. Frissen nincs meg az a zamata, amitol kituno lesz. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: gurzau.maria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |