Tutireceptek.hu fejléc

Sajttal töltött sajttekercs recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
50 dkg trapistasajt
1 doboz medvesajt
1 tea vaj
1 lila hagyma
20 dkg donka
só,bors izlés szerint

Elkészítés:
A trapista sajtót vágjuk kissebb darabokra vagy reszeljük le és tegyük vékony zacskóba.Tegyünk fel 1 lábosba vizet forrni és rakjuk bele a zacskó trapista sajtot úgy hogy ne menjen bele viz!Igy olvasszuk fel a sajtot!Miközben a sajt olvad készitsük el a tölteléket!Egy tálba rakjuk bele a medvesajtokat,a vajat,az apróra vágott hagymát és az apróra vágott sonkát majd borsozzuk meg és jól gyúrjuk össze!Kóstoljuk meg és ha sótlannak érezzük sózzuk meg.Tegyük félre!Ha megolvadt a trapista sajt akkor fólián nyújtsuk vékonyra,kenjük rá a tölteléket és tekerjük fel.Fóliába csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük.

Tanácsok:
A sóval óvatosan,mert a sajtok is sósak én például nem is szoktam belerakni.Gyorsan nyújtsuk a sajtot mert hamar megdermed!
Ha kevés kalóriból szeretnéd,használj light sajtokat!

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: vikike79


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyírségi töltött karaj » Sajttál » Egyszerű sajttekercs » Csípős töltött burgonya
» Hússal töltött patiszon » Töltött sült kifli » Töltött sajtos kifli » Töltött dagadó
» Töltött pulyka Éva módra » Tonhal sajttal és gombával » Töltött ropogós pogácsák » Csirkemájjal töltött gomba
» Sonkás töltött tojás » Töltött Gomba » Rakott káposzta juhsajttal » Csornai töltött paprikás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.