| Sajttal töltött sajttekercs receptKöretek Hozzávalók: 50 dkg trapistasajt 1 doboz medvesajt 1 tea vaj 1 lila hagyma 20 dkg donka só,bors izlés szerint Elkészítés: A trapista sajtót vágjuk kissebb darabokra vagy reszeljük le és tegyük vékony zacskóba.Tegyünk fel 1 lábosba vizet forrni és rakjuk bele a zacskó trapista sajtot úgy hogy ne menjen bele viz!Igy olvasszuk fel a sajtot!Miközben a sajt olvad készitsük el a tölteléket!Egy tálba rakjuk bele a medvesajtokat,a vajat,az apróra vágott hagymát és az apróra vágott sonkát majd borsozzuk meg és jól gyúrjuk össze!Kóstoljuk meg és ha sótlannak érezzük sózzuk meg.Tegyük félre!Ha megolvadt a trapista sajt akkor fólián nyújtsuk vékonyra,kenjük rá a tölteléket és tekerjük fel.Fóliába csomagolva 1-2 órára hűtőbe tesszük. Tanácsok: A sóval óvatosan,mert a sajtok is sósak én például nem is szoktam belerakni.Gyorsan nyújtsuk a sajtot mert hamar megdermed! Ha kevés kalóriból szeretnéd,használj light sajtokat! Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: vikike79 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |