| Sajtos-tejfölös-prézlis hús receptHúsételek Hozzávalók: 5-6 szelet karaj vagy combhús 25 dkg trapista sajt 10 dkg margarin 1 kis doboz tejföl só, bors, Elkészítés: A húst kikloffolom, azután besózom, beborsozom. Kicsit állni hagyom a szeleteket, közben lereszelem a sajtot. Margarint olvasztok egy serpenyőbe és a hússzeleteket egy kissé megsütöm, oldalanként kb. fél percig. Mikor kiemelem rögtön zsemlemorzsába hempergetem és így helyezem szépen egymás mellé egy kivajazott tepsibe vagy sütőtálba. Ha mindegyik hús benne van, a tetejüket bevonom egyenletes rétegben tejföllel és bőven megszórom reszelt sajttal. Végül alufóliával lefedem és megsütöm. Tanácsok: Én mindig krumplipürével tálalom. Valami isteni finom. Bátran ajánlom kipróbálásra. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Rika1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |