Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos pulyka recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
15 dkg pulykamell,
1 db narancs,
1 kávéskanál barna cukor,
1 teáskanál olaj,
sült csirke fűszerkeverék,
fahéj,

Elkészítés:
A pulykamell csíkokat befűszerezzük, és fél órára félretesszük.
A forró olajon serpenyőben átpirítjuk minden oldalát. Kivesszük, és melegen tartjuk.
A visszamaradt szafton a barna cukrot megpirítjuk.
Hozzáadjuk a felszeletelt narancsot, amit előtte alaposan megmostunk, és jól összekeverve, még 5 percig együtt pároljuk.
Tálalás előtt a pirított pulykamell csíkokkal összeforraljuk, majd őrölt fahéjjal megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csilis pulyka kukoricával » Narancsos karikák » Pulykamell Kormi módra » Narancsos csirkemáj
» Narancsos lazac » Kapros pulykaraguleves » Pulykafasirt » Narancsos Tonhalas Salata
» Pulykamell raclette » Narancsos limonádé » Narancsos szívecskék » Zöldséges pulykafalatok
» Pulykamell sajtmártással » Narancsos joghurtital » Zöldborsós pulykaraguleves » Narancsos túrós rétes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.