| Mustáros karaj receptHúsételek Hozzávalók: 10 szelet hosszúkaraj egy fejfokhagyma mustár 2 db húsleveskocka 2-3 dl langyos víz Elkészítés: A húst kiklopfolod, befűzerezed ízlés szerint, berakod egy tepsibe, mindkét oldalát jól megkened mustárral (nem kell rá sajnálni). A fokhagymagerezdeket megpucolod, felszeleteled (nem kell nagyon apróra), és megszórod a mustáros húst. Végül a két húsleveskockát feloldod 2-3 dl langyos vízben, és jól nyakon öntöd a húst. Alufólia alatt 45-60 percig (a hús méretétől függően) sütöd, majd fólia nélkül még ízlés szerint lesütöd. Tanácsok: Én ételizesítővel, borssal és flekken fűszerrel fűszereztem. Nagyon omlós husi. Nálunk egy evésre el is fogyott az adag, úgyhogy ha nagy a család érdemes több szeletből készíteni. :) Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: azure_ Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |