Tutireceptek.hu fejléc

Mustáros karaj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 szelet hosszúkaraj
egy fejfokhagyma
mustár
2 db húsleveskocka
2-3 dl langyos víz

Elkészítés:
A húst kiklopfolod, befűzerezed ízlés szerint, berakod egy tepsibe, mindkét oldalát jól megkened mustárral (nem kell rá sajnálni). A fokhagymagerezdeket megpucolod, felszeleteled (nem kell nagyon apróra), és megszórod a mustáros húst. Végül a két húsleveskockát feloldod 2-3 dl langyos vízben, és jól nyakon öntöd a húst. Alufólia alatt 45-60 percig (a hús méretétől függően) sütöd, majd fólia nélkül még ízlés szerint lesütöd.

Tanácsok:
Én ételizesítővel, borssal és flekken fűszerrel fűszereztem.
Nagyon omlós husi. Nálunk egy evésre el is fogyott az adag, úgyhogy ha nagy a család érdemes több szeletből készíteni. :)

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: azure_


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Mustáros halfilé » Tepsiben sült sajtos karaj » Mustáros husi » Mézes-mustáros pulyka
» Zsályás főtt karaj » Sajtos sertéskaraj » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Sertéskaraj parasztosan
» Rakott karaj » Göngyölt karaj tekercs » Mustáros kéregben sült hal » Sajtos rakott karaj
» Mézes-mustáros pulykamell » Karaj sütve » Egyben sült karaj » Mustáros apróhús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.