Tutireceptek.hu fejléc

Rumos szilva recept

Kategória:


Hozzávalók:
1 kg szilva
30 dkg cukor
1,5 dl rum

Elkészítés:
A cukorból 1,5 dl vízzel szirupot főzünk hozzáadjuk a szilvát egyszer felforraljuk.A tűzröl levéve belekeverjük a rumot.Fórrón üvegekbe rakjuk és párnák között lassan kihűtjük.

Tanácsok:
Lezárásnál a két celofán közé szoktam tenni a szalicilt!


A receptet beküldte: ronka

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás-szilvás csirke » Rumos kuglóf » Szilvás-mazsolás hús » Banános szilvafagyi
» Szilvaszószos marhaoldalas » Gyergyói szilváslepény » Aszaltszilvás csoki kocka » Egyszerű szilvaleves
» Rumos mokka » Szilvás csirke » Szivárványos szilvásgombóc » Aszalt szilvás májkrém
» Zabpelyhes szilváslepény » Rumos trüffelcsillag » Aszalt szilvás puffancsok » Diós, rumos, kávés szelet


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.