Tutireceptek.hu fejléc

Rucás káposzta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db kacsacomb
2 evőkanál kacsazsír
60 dkg savanyú káposzta
1 fej hagyma
20 dkg császárszalonna
10 dkg füstölt kolbász

1 csokor friss kapor

Elkészítés:
A kacsacombokat megtisztítjuk, megsózzuk, majd zsíron hirtelen kisütjük, és félretesszük. A visszamaradt zsírban átsütjük a karikára vágott hagymát, megszórjuk a finomra vágott kapor felével, majd hozzáadjuk a savanyú káposztát is, és pár perc alatt összepároljuk.
Egy cserépedény vagy egy kacsasütő aljára szedjük a káposztát, ráfektetjük a combokat, valamint szalonna- és kolbászszeleteket. Megszórjuk a kapor másik felével.
Felöntjük 3dl vízzel, és forró sütőben ropogósra sütjük.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Serpenyős káposzta 2. » Székelykáposzta másképp » Kínai kelkáposzta főzelék » Káposztás kocka, cvekedli
» Toros káposzta » Káposzta főzelék » Kolozsvári-káposzta » Babos káposzta
» Káposztás böllértokány » Kovászos káposzta » Köcsögös káposzta » Könnyed töltött káposzta
» Kelkáposztafőzelék » Kelkáposztás csirke » Káposztasaláta gazdagon » Az én lucskos káposztám


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.