Tutireceptek.hu fejléc

Babos káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
egy jóra húsos füstölt csülök (esetleg más füstölt hús
fél kiló tarkabab
1 kiló savanyú káposzta
olaj
1-2 kanál liszt
1 közepes fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
kiskanál pirospaprika

Elkészítés:
Előző este beáztatjuk a babot, és a füstölt csülküt is. Másnap kuktában majdnem puhára főzzük a csülköt. (A levét ki ne öntsük!) A csülköt kockára vágjuk. A babot a csülök főzővizében főzni kezdjük félpuhára főzzük, majd hozzáadjuk a káposztát is. Ha megpuhultak, beletesszük a húst is, és berántjuk. A rántásba teszünk kis kockára vágott vöröshagymát, összezúzott fokhagymát, pirospaprikát. Jól összeforraljuk. Tejfölt kínálunk hozzá.

Tanácsok:
Jó tartalmas étel.

Elkészítési idő: 120 perc

A receptet beküldte: Mida8181


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás hús » Töltöttkáposzta másképpen » Káposztás vitamin saláta » Káposztás pogácsa1
» Disznóhús káposztával » Finom káposztás pogácsa » Tojásos kelkáposzta » Gombás rakott káposzta
» Babos pörkölt » Nagyikám káposztás húsa » Káposztás gombóc... » Rakott káposzta Ági módra
» Savanyúkáposzta leves 2. » Szüreti leveses káposzta » Rakott savanyúkáposzta » Vörös káposzta almával


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.