| Részeg hal receptEgytálételek Hozzávalók: 1,5-2 kg hal 5 dl vörösbor 1 evőkanál pirospaprika kókoszzsír 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma, só, bors, liszt petrezselyemzöld két paradicsom őrölt köménymag, borsikafű Elkészítés: A halat sózzuk, borsozzuk, lisztben megforgatjuk, majd forró zsíradékban hirtelen kisütjük. Tűzálló tálba tesszük. Az olajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, fokhagymát. Hozzátesszük a pirospaprikát, a fűszereket, majd a héjától megtisztított és feldarabolt paradicsomot. Végül hozzáadjuk a bort, és a halra öntjük. Sütően fél óráig sütjük. Tanácsok: Karfiolrizzsel tálaljuk. A receptet beküldte: syria Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |