| Rakott zöldséges mámor (diétás) receptEgytálételek Hozzávalók: 1,5db Padlizsán 3-4db Paradicsom 3-4db Hagyma (vörös vagy lila) 0,5db Uborka 4-5db Gomba 3-4db répa oregáno petrezselyem bazsalikom olívaolaj Elkészítés: Finom és könnyű szerrel elkészíthető ebéd vagy vacsora: Apró szeletekre vágom a padlizsánt,paradicsomot, uborkát és a gombát. A hagymát felkarikázom hasonló vastagságú darabkákra. Egy tepsibe öntök vékonyan olívaolajat, majd a hagyma karikákat elhelyezem és azokra a többi zöldséget. Előmelegített sütőbe berakom 200fokra és addig tartom benn, amíg el nem kezd megpirulni utána kiveszem és megfűszerezem a keverékkel, amit előtte elkészítek, majd visszateszem 5-10percre. A keverék ugyanolyan arányba tartalmazza mind a három fűszert. Tanácsok: A zöldségeket nem kell megpucolni, hanem elegendő csak felaprítani.:) Remélem mindenkinek elnyerte a tetszését!Jó étvágyat! Elkészítési idő: 90 perc A receptet beküldte: kukla Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |