Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg krumpli
70 dkg darált hús
1 fej hagyma
1 nagy tejföl
1 ek pirospaprika
ízlés szerint só, bors, fokhagyma, majoranna

Elkészítés:
A krumplit felteszed héjában főni. A darált húst hagyományos pörköltnek megfőzöd. Ha megfőtt a krumpli megpucolod, és karikákra vágod. Egy tűzálló tálat kivajazol,belerakod a krumpli felét. Erre ráborítod az összes pörköltet. Tetejére jön a maradék krumpli, arra pedig a tejföl Jól átsütjük. Melegen tálalod.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pulykarakottas » Rakott édes-káposzta » Brassói rakott savanyúság » Rakott burgonya másképp
» Rakott melegszendvics » Különleges rakott burgonya » Rakott rétes » Rakott bundás kenyér
» Rakott tök, vagy cukkini » Tina féle rakott krumpli » Lerakott káposzta » Rakott virsli (Update1)
» Rakott nokedli darálhússal » Rakott sült karaj... » Almás rakottas » Rakott csirke juhtúróval


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.