Tutireceptek.hu fejléc

Szabolcsi rakott hús recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg krumpli
70 dkg darált hús
1 fej hagyma
1 nagy tejföl
1 ek pirospaprika
ízlés szerint só, bors, fokhagyma, majoranna

Elkészítés:
A krumplit felteszed héjában főni. A darált húst hagyományos pörköltnek megfőzöd. Ha megfőtt a krumpli megpucolod, és karikákra vágod. Egy tűzálló tálat kivajazol,belerakod a krumpli felét. Erre ráborítod az összes pörköltet. Tetejére jön a maradék krumpli, arra pedig a tejföl Jól átsütjük. Melegen tálalod.


A receptet beküldte: kattyus


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás rakott hús » Rakott sajtos sütőtök » Lecsós, gombás rakott hús » Rakott nokedli
» Rakott karfiol tojással » Kolbászkrémes rakott hús » Rakott fasírttorta » Rakott krumpli saját módra
» Az én rakott krumplim » Anna Rakott karfiolja » Darálthúsos rakott zöldbab » Rakott hús 4 személyre
» Rakott sonkás tészta » Rakott zöldborsó » Sütőtökös rakott brokkoli » Rakott tészta egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.