| Pozsonyi rizottó receptEgytálételek Hozzávalók: 25 dkg tarhonya 30 dkg borjúlapocka 6 dkg zsír 1 hagyma 10 dkg reszelt sajt 5 ek konzerv zöldborsó só bors petrezselyemzöld. Elkészítés: A zsiradék felében megpirítjuk az összevágott hagymát, rátesszük a kockákra vágott húst, együtt átsütjük, sóval, borssal fűszerezzük, és egy kevés vízzel puhára pároljuk. A maradék zsírban aranybarnára pirítjuk a tarhonyát, felöntjük 2,5 szeres mennyiségű vízzel, és fedő alatt néha megkeverve puhára főzzük. A húst, a tarhonyát, és a zöldborsót összekeverjük, tepsibe tesszük és 20 perc alatt meleg sütőben készre sütjük. Reszelt sajttal és finomra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk. A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |