| Ananászos szárnyas rizottó receptEgytálételek Hozzávalók: (4 adag): 1 nagyobb csirkemell, 50 dkg párolt rizs, 1 tasak KNORR Tejszínes fokhagymás csirke Rafinéria, 1 közepes friss ananász, 1 kisebb piroshúsú paprika, 1 csokor metélőhagyma, 10 dkg margarin, 10 dkg trappista sajt, 2 dl tej, 2 dl víz Elkészítés: Ananászos szárnyas-rizottó Elkészítés: Felhevített margarinon megfuttatjuk a szép egyenletes darabkákra vágott csirkemellet és az ananászt. Felöntjük a simára kevert Knorr Tejszínes fokhagymás csirke alappal, majd pár perc alatt készre forraljuk. A tűzről levéve hozzáadjuk a forró párolt rizst, a kisebb darabokra vágott piroshúsú paprikát, és a finomra vágott metélőhagymát, meghintjük reszelt sajttal, majd az egészet lazán összeforgatjuk. Tálaláskor az ananászos csirkerizottót tányérra halmozzuk, és tetszőlegesen díszítve adjuk az asztalra. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: herika1976 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |