Tutireceptek.hu fejléc

Pöttyös pecsenye recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg csontozott karaj
3 db sárgarépa
3 db petrezyelyemgyökér
4 db ecetes uborka
só.
bors
pirospaprika
1 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A karajba éles késsel hosszában három lyukat szúrunk.Az egyikbe a tisztított sárgarépát,a másikba a petrezyelyemgyökeret, a harmadikba az ecetes uborkát toljuk.Sóval,borssal,fokhagymával ízesített vizet forralunk,belefektetjük a húst és puhára főzzük.A puha húst lecsurgatjuk de azon melegen pirospaprikába forgatjuk.Alaposan lehűtjük és tálalás előtt vékony szeletekre vágjuk.Minden szelet közepén ott lesz a piros fehér meg a zöld pötty.Nemcsak mutatós ,de finom hideg pecsenye.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Vasipecsenye » Bécsi fiákerpecsenye » Tüzes pecsenye » Galyasági lacipecsenye
» Fogolypecsenye borókával » Sajtos szűzpecsenye. » Zsiványpecsenye » Pöttyös sütemény
» Kiadós pecsenye » Burgonyás pecsenyekrém » Mustáros töltött pecsenye » Kímélő vasi pecsenye
» Pecsenyekacsamáj » Cigánypecsenye másképp » Betty pöttyöskéje » Hagymás aprópecsenye


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.