| Bükki kaszás pecsenye receptHúsételek Hozzávalók: 50 dkg dagadó 10 dkg szalonna 1 pár debreceni 1 fej vöröshagyma 2 cikk fokhagyma 1 paprika és 1 paradicsom 2 dl fehérbor só, bors, majoránna Elkészítés: A csíkokra vágott szalonnát felolvasztom, majd hozzáadom a hagymákat, aztán a csíkokra vágott húst, mikor kifehéredett, hozzáadom a karikára vágott debrecenit, a feldarabolt paradicsomot(érdemes a héját leszedni) és paprikát, és a fűszereket.Ezután felöntöm kis húslével (vagy sima vízzel, de akkor vegeta kell bele) és a borral(nekem most csak félédes volt itthon, de úgy is jó), aztán megpárolom. Köret:petrezselymes vagy sült krumpli, vagy rizs A receptet beküldte: ors1 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |