Tutireceptek.hu fejléc

Pikáns pulykaragu recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
600 g pulykamedalion,
1 db vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
petrezselyem zöld, kakukkfű,
1 dl száraz fehérbor,
fehérborecet, só, bors,
0,8dlcitromos,olívaolaj,liszt.

Elkészítés:
A pulykamedaliont leöblítjük, lecsepegtetjük, kockákra vágjuk, sóval, borssal fűszerezzük, liszttel megszórjuk. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, finomra vágjuk. A petrezselyem zöldet megmossuk, szárazra rázzuk és apróra vágjuk. Ízesített olíva olajat forrósítunk, fehéredésig sütjük benne a húst, hozzáadjuk a hagymákat, rövid ideig pirítjuk, felöntjük a borral, ízesítjük az ecettel, a kakukkfűvel, sóval, borssal. Lefedve, lassú tűznél puhára pároljuk. A főzés végén hozzáadjuk a petrezselyem zöldet. Rizs körettel tálaljuk.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pikáns rizsgombóc » Pikáns sajtos lángos » Pikáns sonkatekercs » Zellerleves pikánsan
» Zöldborsós pulykaraguleves » Pikáns hústekercsek » Pikáns babos köret » Pikáns keltál
» Pikáns tokány. » Kukoricás pulykaragu » Pulykaragu másmódon » Pikáns borjúsült
» Pulykaragu rizzsel » Pikáns húsos palacsinta » Tejszínes pulykaragu » Vese pikáns mártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.