| Pikáns párizsi saláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 20 dkg párizsi 2 savanykás alma 2 héjában főtt burgonya 20 dkg csalamádé 2 fej lila hagyma 1 kisebb zellergumó 1 dl majonéz 2 dl kefír porcukor bors só Elkészítés: A hagymát vékony karikára vágjuk,sózzuk 10 percig állni hagyjuk.A zellert lereszeljük nagy lyukú reszelőn,sózzuk.A majonézhez hozzáadjuk a kefírt a borsot ,porcukrot és a sót.Az almát héjastól vékony csíkokra vágjuk és a párizsit is és a burgonyát is felcsíkozzuk.,.A csalamádé levét lecsepegtetjük és nagyon apróra vágjuk.Az összes hozzávalót beleforgatjuk a mártásba és legalább fél napra hűtőszekrényben hűtjük,hogy az ízek összeérjenek. A receptet beküldte: ronka Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |