Tutireceptek.hu fejléc

Pásztor tarhonya recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg tarhonya,
60 dkg comb,
1 nagy fej vöröshagyma,
étolaj,
só,
őrölt bors,
ételízesítő,
paradicsomlé,
1 evőkanál őrölt pirospaprika,
5 db közepes krumpli.

Elkészítés:
Puhára főzöm a tarhonyát.
Közben elkészítem az apró kockára vágott húsból a pörköltet.
A krumplit apró kis kockákra vágom és külön egy kis fazékban puhára főzöm.
A kész tarhonyába belekeverem a kész pörköltet, végül a leszűrt főtt krumplit.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros rakott tarhonya » Alföldi pásztorhús » Tarhonya leves » Gombamártás tarhonyával
» Pásztor pite » Zöldséges tarhonyasaláta » Tavaszi tarhonya » Pásztorgulyás
» Betyár tarhonya bográcsban » Ír pásztorpite » Tarhonyás zöldborsóleves » Pásztortarhonya bográcsban
» Tarhonyáshusi » Tarhonya olaszosan » Tarhonyás csülök » Tavaszi tarhonyás hús


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.