Tutireceptek.hu fejléc

Pásztor tarhonya recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 kg tarhonya,
60 dkg comb,
1 nagy fej vöröshagyma,
étolaj,
só,
őrölt bors,
ételízesítő,
paradicsomlé,
1 evőkanál őrölt pirospaprika,
5 db közepes krumpli.

Elkészítés:
Puhára főzöm a tarhonyát.
Közben elkészítem az apró kockára vágott húsból a pörköltet.
A krumplit apró kis kockákra vágom és külön egy kis fazékban puhára főzöm.
A kész tarhonyába belekeverem a kész pörköltet, végül a leszűrt főtt krumplit.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Pásztor pite » Húsos-zöldséges tarhonya » Pirított tarhonya leves » Öregtarhonya
» Pásztortarhonya » Tarhonya krémleves » Szögedi tarhonyáskrumpli » Betyár tarhonya bográcsban
» Pásztortarhonya bográcsban » Szegedi tarhonyafőzelék » Virslis tarhonya leves » Kolbászos tarhonya
» Tarhonyás rakottas » Gombamártás tarhonyával » Hortobágyi pásztorhús » Lecsós,virslis tarhonya


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.