Tutireceptek.hu fejléc

Párolt karalábé recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Zsenge karalábé,szükség szerint
petrezselyem,
margarin,v.vaj
ételizesitő

Elkészítés:
A karalábékat,a margarinon,az ételizesitővel megpároljuk,majd megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel.

Tanácsok:
Nagyon hamar készen van,és nagyon finom rántott hús mellé.Érdemes megkóstolni.


A receptet beküldte: smudlaagi54

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karalábégaluska » Párolt zöldségsaláta » Párolt vegyes zöldség » Párolt-sült oldalas
» Töltött karalábé (Update1) » Párolt patisszon » Zsenge töltött karalábé » Kefirben párolt ponty
» Párolt zőldség » Avokádós karalábé főzelék » Párolt rizs zöldségekkel » Tejfölös karalábé leves
» Tejszínes karalábé sajttal » Párolt körte vörös rizzsel » Karalábé saláta » Párolt karotta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.