Tutireceptek.hu fejléc

Paraszt csorba recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Borjú vagy sertés csontos hús
Minél több féle zöldség
Sárgarépa,hagyma ,káposzta ,zöldbab,paprika,paradicsom ,zeller,petrezselyem gyökér

Fűszerek
Friss lestyán,fokhagyma ,só ,bors

Ízesitőként, savanyitóként:1/2 liter tejsavó
Vagy Bors Magic

Elkészítés:
A húst darabokra vágjuk,sós ,borsos vizben elkezdjük főzni.
Ezalatt valamennyi zöldség félét apró kb 1 cm-es kockákra vágunk(beleértve a lestyán szárát,és ha van friss fokhagyma szárát is).
Amikor a hús már majd készre főtt,hozzádobjuk az összes zöldségfélét,a főzés végén a levest tejsavóval vagy (bors magical) savanyitjuk,s rádobunk friss lestyán leveleket.

Tanácsok:
Minél több féle zöldséget teszünk bele annál finomabb.


A receptet beküldte: Elviracska


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rizs parasztlány módra » Magyaros parasztlakoma » Csirkecsorba » Parasztvacsora diétásan :)
» Káposztás parasztsaláta » Zöldbabos disznócsorba » Sertéskaraj parasztosan » Csorba kétféleképpen
» Csorbaleves erdélyiesen » Csorba csirke » Parasztos rakottbab » Hagymatokány parasztosan
» Csorba maskent » Parasztos csirkesült » Parasztkenyér » Parasztos leves


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.