Tutireceptek.hu fejléc

Csirkecsorba recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 csirke
1 vöröshagyma
2-3 zöldpaprika, paradicsom
1 kis fej karfiol
0,5 kg burgonya
3 evőkanál olaj
pirospaprika, só

Elkészítés:
A hagymát az olajon üvegesre pároljuk, meghintjük pirospaprikával, beletesszük a darabokra vágott csirkét, ráöntünk fél pohár vizet, és 10 percig pároljuk.
Hozzátesszük a negyedekbe vágott paradicsomot, a cikkekre vágott paprikát, és a rózsáira szedett karfiolt. Lefedve együtt pároljuk kb. 15 percig. Hozzáadjuk a hasábokra vágott burgonyát, felöntjük vízzel és készre főzzük.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecsorba szerb módra » Póréhagyma levesem » Őszibarack leves » Kalábriai leves
» Zabpelyhes póréhagymaleves » Bajor krumpli leves » Paprikás krémleves » Jókai finombableves
» Húsgombóc, mint levesbetét » Hagyományos lebbencsleves » Borsodi levesbetét » Fokhagymás sajtkrémleves
» Tárkonyos pacal -leves » Tejfölös bableves » Töltött fasírttekercs » Krémes sárgadinnyeleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.