Tutireceptek.hu fejléc

Magyaros parasztlakoma recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg parasztsonka, 30 dkg csabai kolbász, 30 dkg libatepertő, 1 kg malacsült, 30 dkg szalonna, 4 db hegyes erős paprika, 4 db paradicsom, 2 db lilahagyma

Elkészítés:
Vegyünk egy parasztsonkát, amiből egy nagyobb darabot levágunk. A vékonyan felszeletelt füstölt sonkát egy szépen faragott fatálra helyezzük, majd tegyünk mellé jóféle csabai száraz kolbászt, hízott libának kisült bőrét, hirtelen sült malacnak húsát, sült szalonnát. Díszítjük hegyes paprikával, lila hagymával, pár szép paradicsom szelettel és kínáljuk nagy szeretettel.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: varbóc

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Magyaros húsos tekercs » Magyaros húsos rétes » Magyaros tojássaláta » Magyaros makaroni
» Spagetti magyarosan » Aperol koktél magyarosan » Magyaros burgonya » Magyaros rakott tarhonya
» Cukkini magyarosan/2 főre » Gombaleves magyarosan » Magyaros pontykocsonya » Magyaros kapros pulykamell
» Magyaros körömpörkölt » Magyaros egytál » Magyaros muffin » Magyaros pizza


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.