| Paradicsomos gombás burgonya receptZöldséges ételek Hozzávalók: Hozzávalók: 60 dkg csiperkegomba, 1 fej vöröshagyma, 2 gerezd foghagyma, 1 csokor rozmaring, 40 dkg paradicsom, 2 kanál Oliva olaj, 0,5 dl víz, 40 dkg burgonya, só, bors, ételízesítő. Elkészítés: A gombát a burgonyát megtisztítjuk és felkockázzuk. A vöröshagymát és a foghagymát is feldaraboljuk, a rozmaringot megmossuk és felaprítjuk. A paradicsomot is felkockázzuk. Egy serpenyőben az Oliva olajat felhevítjük, majd a gombát megpirítjuk, hozzáadjuk a vöröshagymát, a foghagymát, a rozmaringot, a burgonyát, sózzuk, borsozzuk, és egy rövid ideig együtt pirítjuk. Alá öntünk egy fél liter vizet, lefedjük és megpároljuk. A végén, ha a víz már elfőtt újra egy kicsit átpirítjuk, és ha szükséges még ízesítjük. Akár önmagában vagy sült húsok mellé is nagyon finom köret. Tanácsok: Ha gyors vacsorára van szükség, íme, egy finom vacsora recept. A receptet beküldte: rohangya Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |