| Burgonyás gombás tekercs receptNassok, sós finomságok Hozzávalók: 7 nagyobb méretű burgonya 2 evőkanál kukoricakeményítő 2 g só Tekercs tölteléke: 10 fej gomba 1 hagyma 1 sárgarépra 35 ml olaj só bors Elkészítés: A burgonyát hámozd meg és sós vízben főzd meg, majd hagyd kicsit hűlni. Pépesítsd a burgonyát és add hozzá a keményítőt, a főzőlevéből önts hozzá annyit, hogy krémes legyen. A gombát szeleteld fel és pirítsd meg az olajban, az apróra vágott hagymát és a reszelt répát is add hozzá, fűszerezd. Az asztalra tégy egy darab fóliát és simítsd rá a burgonyapürét. Kend el rajta a tölteléket. A fólia segítségével tekerd fel.Tégy egy tepsibe papírt és tedd bele a tekercset. 190 fokos sütőben 30-40 perc alatt süsd meg. Mikor kihűlt, szeleteld fel. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |