Tutireceptek.hu fejléc

Panírozott libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 libamell,
7 dkg margarin,
1 db tojás,
1 evőkanál liszt,
2 evőkanál zsemlemorzsa,
só,
bors.

Elkészítés:
A húst kicsontozom, négy részre osztom, ellapítom és fűszerezem.
Lisztbe, felvert, tojásba és zsemlemorzsába mártom, majd a margarinban mindkét oldalát szép pirosra sütöm.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Fokhagymás vadlibamell » Libamell párolt szilvával » Libamell sütőtökpürével » Vörösboros libamell
» Libamell vagdalt » Gyömbéres libamell » Töltött libamell » Baszk csirkemell
» Rakott Brassói » Szilvás csirkemelltekercs » Almás fasírt » Herkules pecsenyéje
» Túróval töltött husi » Karfiolos pulykagolyók » Csirketorta ínyenceknek » Csirke jóasszony módra.


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.