Tutireceptek.hu fejléc

Vörösboros libamell recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg csontozott libamell
4 evőkanál olaj
2 evőkanál ketchup
2-3 gerezd fkhagyma
2 dl vörösbor

őrölt bors

Elkészítés:
A libamellet felszeleteljük,sóval borssal megszórjuk,forró olajon a szeletek mindkét oldalát megpirítjuk.Tűzálló tálba tesszük.
A vörösbort a ketchuppal elkeverjük,hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát kevés sóval és őrölt borssal
ízesítjük és a húsra öntjük.
Lefedve előmelegített sütőben puhára pároljuk.
Burgonyapürével, savanykás befőttel(szilva) tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Panírozott libamell » Vörösboros csülökgulyás » Vörösboros csülökpörkölt » Vörösboros szőlőleves
» Gombás vörösboros tokány » Gyömbéres libamell » Vörösboros puncs 2 » Vörösboros puncs
» Vörösboros szederdzsem » Vörösboros csirke » Vörösboros meggyleves » Vörösboros szarvaspörkölt
» Vörösboros nyúlgerinc » Vörösboros sült pulyka » Töltött libamell » Vörösboros csirkeragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.