Tutireceptek.hu fejléc

Libamell vagdalt recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
60 dkg libamell
1 tojás
2 gerezd fokhagyma
2 zsemle
1 csomó petrezselyemzöld

1 evőkanál majoranna

Elkészítés:
A libamellet kicsontozzuk, bőrét lefejtjük, kockákra vágjuk, zsírjára sütjük, majd szűrőbe téve a zsírtól kinyomkodjuk.A tepertő egyharmad részét a hússal meg az áztatott, jól kifacsart zsemlékkel együtt megdaráljuk. Hozzáadjuk a tojást, a zúzott fokhagymát meg a finomra vágott zöldpetrezselymet, sóval, borssal és majorannával fűszerezzük és alaposan összegyúrjuk.
A masszából vizes kézzel 4 rudat formálunk, és a kisütött libazsírral vékonyan kikent tepsibe fektetjük. Forró sütőbe tolva kb. fél óra alatt megsütjük.

Almával párolt lilakáposztával tálaljuk, melléadjuk a megmaradt kisütött tepertőt is.


A receptet beküldte: Hmv.


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Stefánia vagdalt gazdagon » Stefánia vagdalt » "Fázós" vagdalt hús » Sonkás vagdalthús
» Gombás vagdalt » Vagdalt -hal- hús egyben » Almás vagdalthús. » Különleges vagdalthús
» Libamell párolt szilvával » Gombás csirkevagdalt » Rakott vagdalt » Gyömbéres libamell
» Libamell sütőtökpürével » Fasírozott vagdalthúsból » Céklás vagdalt » Orsi vagdalt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.