Tutireceptek.hu fejléc

Pajzán zöldborsó recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg primőr zöldborsó,
15 dkg vöröshagyma,
20 dkg kolozsvári szalonna,
20 dkg óvári sajt,
1 dl tejföl,
2 dkg vaj,
1 csomag petrezselyem,
1 teáskanál só,
fél mokkáskanál bors.

Elkészítés:
A zöldborsót kifejtjük az egészséges hüvelyeket félretesszük.
A zöldborsószemeket vajban sóval,borssal,finomra vágott petrezselyemmel és hagymával 5 percig dinszteljük.
Tűzálló edényt szalonnával bélelünk,rászórunk egy réteg zöldborsóhüvelyt,ráöntjük a zöldborsót,meglocsoljuk tejföllel,reszelt sajtot teszünk a tetejére,és forró sütőben 15 perc alatt megsütjük.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkemájas zöldborsós hús » Zöldborsós rudak » Zöldborsós rizses csirke » Zöldborsófőzelék extra
» Tejszínes zöldborsóleves » Zöldborsós vadkacsaragu » Zöldborsós rizs » Zöldborsókrémleves
» Baconos zöldborsós tészta » Zöldborsós apróhús » Zöldborsós csirkemáj » Zöldborsós metélt
» Zöldborsós tojásragu » Zöldborsós pulykatokány » Tarhonyás zöldborsóleves » Zöldborsós köles


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.