Tutireceptek.hu fejléc

Padlizsános lecsó baromfivirslivel recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
Csípős piros arany.
1 csepp édesítőszer
• fűszerpaprika
• só
• 5 g olívaolaj
• 30 g vöröshagyma
• 50 g cukkini
• 50 g paradicsom
• 50 g padlizsán
• 100 g zöldpaprika
• 1 db baromfi virsli

Elkészítés:
A vöröshagymát vékonyra szeleteljük, és a karikára vágott zöldpaprikával, kevés sóval lassú tűzön, olívaolajon elkezdjük párolni. A paradicsomokat forró vízbe dobva megszabadítjuk a héjuktól, és a paprika után kockázzuk. Ekkor adjuk hozzá a karikára vágott padlizsánt és cukkinit is. Megszórjuk kevés fűszerpaprikával (ha csípősen szeretjük, keverünk bele még Piros Aranyat is), hozzáadunk egy csepp édesítőt, majd készre főzzük. Mikor a lecsó majdnem kész, beletesszük a virslit is (ízlés szerint egyben vagy karikára vágva), és összeforraljuk. Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: Migriba


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lecsós pecsenyekacsamáj » Lecsós csülök » Padlizsános tészta » Padlizsános vendégtál
» Lecsós, gombás rakott hús » Lecsós rakott burgonya » Lecsós,virslis tarhonya » Tejfölös lecsós burgonya
» Szalonnás lecsó » Lecsósszelet » tofus lecsó » Cukkinis lecsó bográcsban
» Padlizsános csirke » Tejfölös lecsó » Lecsó pörköltszafttal » Lecsó - ww


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.