| Padlizsános lecsó baromfivirslivel receptZöldséges ételek Hozzávalók: Csípős piros arany. 1 csepp édesítőszer • fűszerpaprika • só • 5 g olívaolaj • 30 g vöröshagyma • 50 g cukkini • 50 g paradicsom • 50 g padlizsán • 100 g zöldpaprika • 1 db baromfi virsli Elkészítés: A vöröshagymát vékonyra szeleteljük, és a karikára vágott zöldpaprikával, kevés sóval lassú tűzön, olívaolajon elkezdjük párolni. A paradicsomokat forró vízbe dobva megszabadítjuk a héjuktól, és a paprika után kockázzuk. Ekkor adjuk hozzá a karikára vágott padlizsánt és cukkinit is. Megszórjuk kevés fűszerpaprikával (ha csípősen szeretjük, keverünk bele még Piros Aranyat is), hozzáadunk egy csepp édesítőt, majd készre főzzük. Mikor a lecsó majdnem kész, beletesszük a virslit is (ízlés szerint egyben vagy karikára vágva), és összeforraljuk. Forrón tálaljuk. A receptet beküldte: Migriba Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |