Tutireceptek.hu fejléc

Pacalos káposzta recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
1 kg pacal
1 kg savanyú káposzta
1-2 fej hagyma
paprika, paradicsom,
1db füstölt oldalas
rizs
olaj, pirospaprika, pirosarany
babérlevél, bors, fokhagyma, só

Elkészítés:
A pacalt megmosom, megtisztítom, majd sós, babérleveles, fokhagymás vízben főzöm kb 10 percet.
Pörkölt alapot készítek, rádobom a leszűrt pacalt. 2-3 órát főzöm, beleteszem a füstölt oldalast sózom és hozzá adom a megmosott kinyomkodott savanyú káposztát, és újabb 10 percet főzöm végül hozzáadok kb 15 dkg megmosott rizst.
Fedő alatt puhára párolom.


A receptet beküldte: 5arany9


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás tarja » Káposztaleves (fogyihoz) » Brassói rakott káposzta » Káposztagombóc másként
» Káposztás pacal » Reszelt káposztasaláta » Különleges káposztasaláta » Céklás savanyú káposzta
» Kolozsvári-káposzta » Kelkáposztatekercs másként » Finom káposztás pogácsa » Galyasági káposztás hús
» Székelykáposzta diétásan » Káposztával töltött zsemle » Édes-savanyú káposzta » Káposzta saláta egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.