| Őszibarackos karaj tepsiben sütve receptEgytálételek Hozzávalók: zzávalók: 10 szelet csont nélküli karaj só őrölt fehérbors szerecsendió liszt olaj 2 doboz őszibarack konzerv A krumplipüréhez: burgonya tejföl vaj Elkészítés: A hússzeleteket besózom, belisztezem, mindkét oldalát forró olajban fehérre sütöm, majd a tűzálló tálba teszem. Meghintem borssal és szerecsendióval (egyénileg, ki milyen mennyiséget szeret, mert karakteres az íze). Minden hússzelet tetejére ráteszek fél őszibarackot felszeletelve. A barack levét és a megmaradt olajat, amiben sütöttem a húst, ráöntöm. Közepesen forró sütőben szép pirosra sütöm. Burgonyapürét adok hozzá, amit vajjal és kevés tejföllel keverek ki. Savanyúság helyett a másik doboz őszibarackot darabolom össze. Elkészítési idő: 60 perc A receptet beküldte: Mildi66 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |