Tutireceptek.hu fejléc

Őszibarackos karaj tepsiben sütve recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
zzávalók:
10 szelet csont nélküli karaj

őrölt fehérbors
szerecsendió
liszt
olaj
2 doboz őszibarack konzerv
A krumplipüréhez:
burgonya
tejföl
vaj

Elkészítés:
A hússzeleteket besózom, belisztezem, mindkét oldalát forró olajban fehérre sütöm, majd a tűzálló tálba teszem. Meghintem borssal és szerecsendióval (egyénileg, ki milyen
mennyiséget szeret, mert karakteres az íze). Minden hússzelet tetejére ráteszek fél őszibarackot felszeletelve.

A barack levét és a megmaradt olajat, amiben sütöttem a húst, ráöntöm. Közepesen forró sütőben szép pirosra sütöm.

Burgonyapürét adok hozzá, amit vajjal és kevés tejföllel keverek ki.

Savanyúság helyett a másik doboz őszibarackot darabolom össze.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Mildi66


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Torjai májszelet sütve » Angolna nyárson sütve » Tejszínes mustáros karaj » Disznóoldalas sörben sütve
» Sertéskaraj töltve » Töltött tojás sütve » Sonkás-zsályás sertéskaraj » Karfiol fóliába sütve
» Finom karaj » Sertéskaraj Erdészné módra » Avasi sertéskaraj. » Őszibarackos muffin
» Májas kelbimbó tepsiben » Tepsiben sült sajtos hal » Őszibarackos túródesszert » Csülökfalatok sütve


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.