Tutireceptek.hu fejléc

Olasz leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
2 dkg vaj
1 evőkanál liszt
2 db tyúkhúsleveskocka (Maggi)
cérnametélt
só, fehérbors
1 dl tejföl
1 tojássárgája
10 dkg reszelt sajt

Elkészítés:
A vajból és lisztből világos rántást készítünk és fölengedjük 1,5 liter vízzel. Ha forr beletesszük a húsleveskockát, majd a cérnametéltet. Pár perc múlva kész is. A levesestálban a tojássárgáját elkeverjük a tejföllel, megborsozzuk és hozzákeverjük a kész levest. A sajtot a tányérba adagolt levesbe szórjuk.

Elkészítési idő: 10 perc

A receptet beküldte: mandila


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Brokkolikrémleves (vegan) » Arancini (olasz rizsgolyó) » Rizses fokhagymaleves » Sonkaléleves
» Gyors fokhagymakrémleves » Májgombóc – leves » Frankfurti káposztaleves » Könnyű spárga leves
» Diétás almaleves » Zöldborsós pulykaraguleves » Gulyásleves gombával. » Sárgaborsóleves kolbásszal
» Gyors zöldségkrémleves » Tárkonyos raguleves diétás » Hideg zöldségkrémleves » Korhelyleves egyszerűen


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.