Tutireceptek.hu fejléc

Narancsos csirkemáj recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
30 dkg csirkemáj(szív nélkül)
1 közepes narancs
5 dkg vaj
1-1 mk. majoranna és borsmenta
só,törött bors

Elkészítés:
A csirkemájat csíkokra vágom, és a megmelegített vajon hirtelen átsütöm. Rácsavarom közben a narancs levét, és a héjából is egy keveset reszelve. Megszórom a fűszerekkel, és jól átforralom.Sózni csak a tányéron szoktam.

Tanácsok:
Burgonyakrokett illik hozzá.

Elkészítési idő: 20 perc

A receptet beküldte: siti


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos karfiolsaláta » Édes-savanyú csirkemáj » Narancsos csirkemell » Csirkemáj-fasírt
» Norbis almás csirkemáj » Tárkonyos-narancsos malac » Narancsos puding » Baconbe tekert csirkemáj
» Csirkemáj másként » Narancsos túróhab » Csirkemájjal töltött cékla » Narancsos répalekvár
» Saláta csirkemájjal » Narancsos kocka » Rátott csirkemáj » Sajtos rántott csirkemáj


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.