| Norbis almás csirkemáj receptHúsételek Hozzávalók: 2 evőkanál citromlé • 5 dkg edami sajt • 5 dkg vaj • 40 dkg hámozott zöldalma • 50 dkg csirkemáj Elkészítés: Vágd a hámozott almát cikkekre. Az így kapott almaszeleteket a citromlével együtt margarinon megpárolod, majd a tűzről levéve egy tűzálló tálba teszed. Ezután a megmosott és lecsepegtetett csirkemájat pirítsd meg a serpenyőben visszamaradt vajban úgy, hogy közben majorannával fűszerezed. A kész májat eztán a párolt almára teheted (öntsd rá a levét is!), szórj a tetejére reszelt sajtot, és forró, 180 fokos sütőben süsd kábé 10-12 percig. Tanácsok: Nekem sikerült és nagyon fini lett Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: szaabina Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |