Tutireceptek.hu fejléc

Sajtos rántott csirkemáj recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
8 db csirkemáj (szív nélkül),
3 evőkanál parmezán (jellegű) reszelt sajt,
1 tojás,
2-3 evőkanál liszt,
1 dl tej,
só és törött fekete bors ízlés szerint,
olaj a sütéshez.

Elkészítés:
A csirkemájakat egyben hagyom. Lisztben meghempergetem. A tojást a tejjel habosra verem, jól megsózom és megborsozom. A lisztes májat először a fűszeres tejes tojásba mártom, majd a reszelt sajtba forgatom. Ezután újból tojásba és lisztbe mártom, majd bő, forró olajban, takaréklángon sárgásbarnára sütöm. Ügyeljünk, nehogy a máj túlságosan megsüljön, mert a megégett sajttól keserűvé válik az étel! Párolt vajas zöldség és saláta a hozzáillő köret.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos főzött karika » Juli rántott husija » Serpenyős csirkemáj » Sajtos rántott sertésláb
» Fokhagymás csirkemáj » Sajtos, gombás galuska » Sajtos sonkás bugonya » Sajtos pogácsa Erzsi módra
» Görög rántott hús » Hagymás-gombás csirkemáj » Magos sajtos rúd » Krémsajtos-sonkás burgonya
» Brokkolis tojásrántotta » Sajtos perecek » Sajtos paraj » Sajtos-gombás halfilé


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.