| Mustáros-uborkás hústekercs receptHúsételek Hozzávalók: személyenként:2 szelet sertéskaraj (csont nélkül l db ecetes uborka mustár, pirosarany bors étolaj Elkészítés: a húst vékonyra kiklopfolod, minegyiket meg kell kenni mustárral, majd Pirosarannyal és megszórni őrölt borssal. A hús egyik szélére tesszük az ecetes ubokát (ha nagyok elvágni kétfelé) és feltekerjük. Fogvájóval megtűzni a két végén és már kész is. Serpenyőben kevés olajat forrósitunk, és a tekercseket körbe sütjük. Tanácsok: Amilyen rövid a recept olyan hamar készül el! Nem kell sózni, mert a húson kivül minden már eleve sózott. Kezdőknek is szivesen ajánlom. Elkészítési idő: 35 perc Kalóriatartalom: kevés kcal Szénhidráttartalom: kevés gramm Zsírtartalom: kevés gramm A receptet beküldte: hapcimano Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |