| Bíborcsiga hústekercse receptHúsételek Hozzávalók: 2 adaghoz: - 20 szelet Bacon szalonna (császárszalonnából vékonyra szeletelve) - 20 dkg trapista sajt - 5 db. tojás - 5 evőkanál tejföl - 5 evőkanál liszt - csirkemell (2 egész egyben) - só, bors ízlés szerint Elkészítés: A tejfölt, a lisztet és a tojásokat simára keverem, a csirkemellt apró kockára vágom és hozzáadom a masszához. A sajtot lereszelem és hozzáadom ezt is a masszához. Ízlés szerint fűszerezem. Őzgerinc formát zsírpapírral kibélelek, Bacon szalonnát helyezek bele egymás mellé. A lényeg, hogy a szalonna szeletek összeérjenek, különben a töltelék kifolyik. Bele öntöm a masszámat, majd a szalona széleit ráhajtom. Egy szóval, becsomagolom. 190 fokos sütőben megsütöm. Hidegen szeletelhető. A receptet beküldte: Biborcsiga Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |