Tutireceptek.hu fejléc

Bíborcsiga hústekercse recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 adaghoz:

- 20 szelet Bacon szalonna (császárszalonnából vékonyra szeletelve)
- 20 dkg trapista sajt
- 5 db. tojás
- 5 evőkanál tejföl
- 5 evőkanál liszt
- csirkemell (2 egész egyben)
- só, bors ízlés szerint

Elkészítés:
A tejfölt, a lisztet és a tojásokat simára keverem, a csirkemellt apró kockára vágom és hozzáadom a masszához. A sajtot lereszelem és hozzáadom ezt is a masszához. Ízlés szerint fűszerezem.
Őzgerinc formát zsírpapírral kibélelek, Bacon szalonnát helyezek bele egymás mellé. A lényeg, hogy a szalonna szeletek összeérjenek, különben a töltelék kifolyik. Bele öntöm a masszámat, majd a szalona széleit ráhajtom. Egy szóval, becsomagolom.
190 fokos sütőben megsütöm.

Hidegen szeletelhető.


A receptet beküldte: Biborcsiga


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hústekercsek » Pikáns hústekercsek » Pincepörkölt bográcsban » Temesvári sertésborda
» Göngyölt csirkecombok » Galyasági őzpörkölt » "Jénai" sertéssült » Gombás natúrszelet
» Bécsi bélszín » Almás csirke fasírt » Batyuban sült hús » Rizses husi
» Ors-féle cigánypecsenye » Rakott csirkemáj » Ananászos rakott csirke » Rakott csirkepaprikás


Minden jog fenntartva © 2025, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.