| Spenótós hústekercs receptEgytálételek Hozzávalók: 6-8 személyre 2 sertéslapocka (darabonként 50 dkg) 40 dkg. leveles spenót 1 teáskanál mustármag 1 teáskanál köménymag 2 teáskanál szecsuáni bors frissen őrölt bors só díszítéshez: koktél paradicsom Elkészítés: Vágd be a lapockákat a hús erezetének megfelelően, hosszában , kb. egy centiméter mélyen. A felvágott húst hajtsd szét, klopfold laposra, ha szükséges, és tedd félre. Törd össze egy mozsárban a mustármagot, a köményt és a szecsuáni borsot, majd kend be vele egyeneletesen a húsok mindkét oldalát. A spenótot tedd kevés forró vízbe, hagyd összeesni, majd hideg vízzel mosd le, és jól nyomkodd ki. Sózd, borsozd. A húsokon oszlasd szét a spenótot, majd tekered fel, és hústűvel tűzd össze őket. Lassú tűzön grillezd meg, koktélparadicsommal díszítve tálald. A receptet beküldte: Ne add fel Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |