| Mismás leves receptLevesek Hozzávalók: 40 dkg. burgonya 3-4 db.zöldoaoeika 2-3 szem érett paradicsom, só. 1 evőkanál ételízesitő, 1 nagy fej vöröshagyma, 2-3 szem burgonya. 2 evőkanál étolaj, 1 püpozott evőkanál fűszerpaprika, 1 kiskanál őrölt feketebors, 20 dkg. metélt tészta, Elkészítés: A forró zsiradékon az apróra vágott vöröshagymát megpároljuk, s közben hozzáadjuk a felkarikázott paprikát is. s Ha félig megpárolódott sózzuk, borsozzuk, fűszerpaprikával megszórjuk, majd vizzel felengedjük. Belerakjuk a felkarikázott paradicsomot és a megtisztitott felszeletelt burgonyát is. Lassú tűzön főzzük, s véágol a metéltet is hozzáadjuk, Kélszre főzés előtt szükség szerint utánaízesítjük. Tanácsok: csipős paprika karikéákat is kínálhatunk hozzá tálaláskor. Bográcsban is megfőzhető, gyorsan elkészíthető étel. Elkészítési idő: 40 perc A receptet beküldte: varbóc Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |