| Mexikó csirkesaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: 1 fejes saláta 1 tölgysaláta-levél 1 evőkanál mustár 1 evőkanál spanyol borecet 1 evőkanál olívaolaj 2 paradicsom 200 g extra vékony zöldbab 4 sült csirkemell só és bors Elkészítés: A szebb fejessaláta-leveleket mossuk meg a tölgysaláta-levéllel. Az öntet a mustár, az ecet, az olívaolaj, só és bors keveréke. Hámozzuk meg, magozzuk ki és daraboljuk fel a paradicsomokat, vágjuk le a zöldbabok végeit, majd főzzük meg. Fűszerezzük a salátát sóval, borssal és az öntettel. Vágjuk a csirkehúst vékony csíkokra egy késsel, és keverjük össze egy salátástálban a zöldbabbal, a paradicsommal és a maradék öntettel. Ezután tegyük ezt a keveréket a salátalevelekre, és tálaljuk frissen. A receptet beküldte: Fanoli Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |