| Kefires mexikói leves receptLevesek Hozzávalók: 8 dl kefir, 1 mokkáskanál pirospaprika, só, egy-egy csipet őrölt bors és chillipor, 1-1 piros és zöld húsú paprika, 1 mokkáskanál felaprított friss vagy feleannyi szárított bazsalikom, 1 kisebb cső kukorica, 10 dkg konzerv piros bab 1 vöröshagyma Elkészítés: A kefirt a fűszerekkel összekeverjük.A kétféle paprikát kicsumázzuk,vékonyan felszeleteljük,leforrázzuk,kihűtve a kefirbe keverjük.A kukoricát enyhén sós vízben megfőzzük,a szemeket lemorzsoljuk róla.Ha kihűlt az előzőekhez adjuk a lecsöpögtetett babbal együtt.A vöröshagymát megtisztítjuk,fél karikákra vágjuk,a paprikához hasonlóan leforrázzuk,a levesbe keverjük. Jól behűtve tálaljuk. Elkészítési idő: 30 perc A receptet beküldte: esztella100 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |