Tutireceptek.hu fejléc

Kefires mexikói leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
8 dl kefir,
1 mokkáskanál pirospaprika,
só,
egy-egy csipet őrölt bors és chillipor,
1-1 piros és zöld húsú paprika,
1 mokkáskanál felaprított friss vagy feleannyi szárított bazsalikom,
1 kisebb cső kukorica,
10 dkg konzerv piros bab
1 vöröshagyma

Elkészítés:
A kefirt a fűszerekkel összekeverjük.A kétféle paprikát kicsumázzuk,vékonyan felszeleteljük,leforrázzuk,kihűtve a kefirbe keverjük.A kukoricát enyhén sós vízben megfőzzük,a szemeket lemorzsoljuk róla.Ha kihűlt az előzőekhez adjuk a lecsöpögtetett babbal együtt.A vöröshagymát megtisztítjuk,fél karikákra vágjuk,a paprikához hasonlóan leforrázzuk,a levesbe keverjük.
Jól behűtve tálaljuk.

Elkészítési idő: 30 perc

A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás hagymaleves » Sütőtökpüré-leves » Gombaleves egyszerűen » Kefíres süti/ az eredeti
» Andalúz leves » Mazsola leves » Vegyes kefires saláta » Tarhonyás zöldborsóleves
» Hideg bableves » Lencseleves csipetkével » Spanyol nyári leves » Fehérboros póréhagymaleves
» Tojas leves. » Tárkonyos zöldbableves » Update brokkoli krémleves » Lencseleves virslivel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.