Tutireceptek.hu fejléc

Meggyleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1/2 kg meggy,
2 tojás,
2 kanál liszt,
só, cukor, fahéj, szegfűszeg.

Elkészítés:
A tojásfehérjét habbá verjük, beleszórjuk a lisztet, összekeverjük a cukorral elkevert sárgájával, majd lassan, állandó kevergetés mellett hozzáadjuk a forró meggylevest. Vigyázzunk, fordítva nem lehet, mert ha a lébe keverjük a tojást, akkor az csomós lesz!


A receptet beküldte: Polli

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Meleg rumos meggyleves » Boros meggyleves » Meggyleves vörösboros » Hideg-meggyleves
» Vörösboros meggyleves » Fahéjas meggyleves » Meggyleves X. » Tejszínes meggyleves
» Meggyleves habgaluskával » Hideg meggyleves mentával » Meggyleves egyszerűen » Az Én meggylevesem
» Mustáros meggyleves » Borleves másik változata » Cukkinileves fogyizóknak » Zöldspárga leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.